SIERADEN MAKEN MET EDELSTENEN

Het maken van sieraden met edelstenen is een ambachtelijke kunst die al eeuwenlang wordt beoefend. Het creëren van unieke, handgemaakte sieraden met edelstenen biedt een prachtige kans om creativiteit en vakmanschap te combineren.

Edelstenen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook verschillende geneeskrachtige en helende eigenschappen. Het dragen van sieraden met edelstenen kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, het verbeteren van concentratie en het vergroten van zelfvertrouwen.

Het maken van sieraden met edelstenen is een prachtige manier om deze eigenschappen te benutten. Met een verscheidenheid aan edelstenen, zoals amethist, rozenkwarts en turkoois, en verschillende technieken zoals wire wrapping en kralen rijgen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Als je op zoek bent naar een creatieve en betekenisvolle hobby, overweeg dan het maken van sieraden met edelstenen. Het resultaat zal niet alleen mooi zijn, maar ook een unieke expressie van jouw stijl en persoonlijkheid.

Onder tref je benodigdheden om creatief aan de slag te gaan! Op deze pagina vind je vooral koord en draad dat specifiek ontwikkeld is voor het aan elkaar rijgen van edelstenen en kristallen. Op onze andere pagina kan je de individuele kralen terug vinden.

Edele Edelstenen wenst je veel plezier met het creatie proces!

Waskoord rol 1 mm paars

Waskoord rol 1 mm dik, paars

5,39

Waskoord rol 1 mm grijs

Waskoord rol 1 mm dik, grijs

5,39

Waskoord rol 1 mm groen

Waskoord rol 1 mm dik, groen

5,39

Waskoord rol 1 mm blauw

Waskoord rol 1 mm dik, blauw

5,39

Waskoord rol 1 mm oranje

Waskoord rol 1 mm dik, oranje

5,39

Waskoord rol 2 mm zwart

Waskoord rol 2 mm dik zwart

18,15

Waskoord rol 1 mm geel

Waskoord rol 1 mm dik, geel

5,39

Waskoord rol 1 mm roze

Waskoord rol 1 mm dik, roze

5,39

Waskoord rol 1 mm wit

Waskoord rol 1 mm wit

5,39

Metaaldraad 0,6 mm, 40 meter

Metaaldraad 0,6 mm, 40 meter

10,89

Out Of Stock
Visdraad 0,6 mm, 10 meter
1 2