EDELSTEEN PENDELS FACET

Ben je op zoek naar een krachtige tool om je spirituele reis te ondersteunen? Dan zijn edelsteen pendels facet een geweldige optie. Deze prachtige sieraden worden al eeuwenlang gebruikt om antwoorden te vinden en inzichten te verkrijgen.

Onze collectie edelsteen pendels facet biedt een scala aan edelstenen, zoals bergkristal, amethist en rozenkwarts, elk met unieke eigenschappen en betekenissen. Of je nu op zoek bent naar genezing, bescherming of balans, er is een edelsteen die bij je past.

Elke edelsteen pendel facet is met de hand gesneden en gepolijst om de schoonheid van de steen te benadrukken en de energie te versterken. Onze pendels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en messing, wat zorgt voor duurzaamheid en dagelijks gebruik.

Het gebruik van edelsteen pendels facet kan je helpen om verbinding te maken met je hogere zelf en innerlijke wijsheid. Door te pendelen en vragen te stellen, kun je antwoorden vinden en duidelijkheid krijgen over levensvragen.

Of je nu een ervaren pendelaar bent of nieuwsgierig bent naar deze praktijk, onze edelsteen pendels facet zijn een geweldige manier om de kracht van edelstenen te ervaren en jezelf te verbinden met de wijsheid van het universum.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek onze collectie edelsteen pendels facet en voeg een prachtig en functioneel sieraad toe aan je spirituele reis. Wij bieden veilige betalingsopties en snelle verzending, zodat je snel kunt beginnen met het verkennen van de voordelen van deze prachtige sieraden.

Agaat pendel facet

Agaat facet pendel van ca. 3 cm…

7,87

Onyx pendel facet

Onyx facet pendel van ca. 3,5 cm…

7,87

Aventurijn groen pendel facet

Aventurijn facet pendel van ca. 4 cm…

7,87

Amethist pendel facet

Amethist facet pendel van ca. 3 cm…

7,87

Unakiet pendel facet

Unakiet facet pendel van ca. 35 mm…

7,87

Rookkwarts pendel facet

Rookkwarts pendel facet geslepen van ca. 3…

10,58

Roze kwarts pendel facet

Roze kwarts pendel facet geslepen, inclusief kettinkje.…

9,35

Labradoriet pendel facet

Labradoriet pendel facet geslepen, inclusief kettinkje.

7,87

Out Of Stock
Tijgeroog pendel facet

Tijgeroog pendel facet, inclusief kettinkje.

7,87

Chakra pendel facet

Chakra pendel facet, inclusief kettinkje.

14,14

Boek: Het Pendelboek

door: Yvonne de Graaf

10,18

Out Of Stock
Maansteen regenboog pendel facet

Regenboog Maansteen facet pendel van ca. 3…

10,67

1 2