EDELSTEEN PENDELS DRUPPEL

Ben je op zoek naar een unieke manier om meer inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen? Dan zijn edelsteen pendels druppel een geweldige keuze. Deze prachtige sieraden worden al eeuwenlang gebruikt voor divinatie en het verkrijgen van inzicht en helderheid.

Onze collectie edelsteen pendels druppel biedt een verscheidenheid aan edelstenen zoals amethist, rozenkwarts, obsidiaan en meer, elk met hun eigen speciale eigenschappen en betekenissen. Of je nu op zoek bent naar helende energie, bescherming of balans, er is een edelsteen die bij je past.

Elk van onze edelsteen pendels druppel is met de hand vervaardigd door deskundige ambachtslieden en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en messing. Deze zorgvuldige productiemethode zorgt ervoor dat onze sieraden duurzaam zijn en bestand zijn tegen dagelijks gebruik, terwijl de kwaliteit en het vakmanschap worden gegarandeerd.

Het gebruik van edelsteen pendels druppel kan je helpen bij het stellen van vragen, het krijgen van inzicht en het nemen van beslissingen. Het werken met een pendel vereist wat oefening en concentratie, maar kan uiteindelijk een waardevol hulpmiddel worden in je dagelijkse leven.

Of je nu een ervaren pendelaar bent of nieuwsgierig bent naar deze oude praktijk, onze edelsteen pendels druppel zijn een geweldige manier om jezelf te verbinden met de energie van edelstenen en de wereld om je heen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek onze collectie edelsteen pendels druppel en voeg een prachtig en functioneel sieraad toe aan je collectie. Wij bieden veilige betalingsopties en snelle verzending, zodat je snel kunt beginnen met het verkennen van de voordelen van deze prachtige sieraden.

Roze kwarts pendel druppel

Roze kwarts druppel pendel van ca. 3…

7,87

Amethist pendel druppel

Amethist druppel pendel, ca. 30 mm lang.…

7,87

Bergkristal pendel druppel

Bergkristal druppel pendel, ca. 30 mm lang.…

7,87

Lapis Lazuli pendel druppel

Lapis Lazuli druppel pendel, inclusief kettinkje.

13,75

Labradoriet pendel druppel

Labradoriet druppel pendel, incl. kettinkje.

7,87

Tijgeroog pendel druppel

Tijgeroog druppel pendel, inclusief kettinkje.

7,87

Boek: Het Pendelboek

door: Yvonne de Graaf

10,18

Aventurijn groen pendel druppel

Groene Aventurijn druppel pendel van ca. 30…

7,87

Carneool pendel druppel

Carneool edelsteen druppel pendel van ca. 30…

10,67

Heliotroop pendel druppel

Heliotroop druppel pendel van ca. 3 cm.

7,87

Rookkwarts pendel druppel

Rookkwarts druppel pendel van ca. 2 tot…

10,56